Aventura

Videoclipuri parkour

Explorează Experiențele Noastre de Parkour în Imagini și Clipuri Video

Videoclipuri parkour spectaculoase din Romania sunt in partea de jos a paginii. Dacă vrei să vezi ce înseamnă cu adevărat să fii parte din comunitatea noastră de parkour, nu trebuie decât să explorezi videoclipurile și imaginile noastre captivante. Aici vei găsi momente unice și antrenamente intense, care îți vor oferi o perspectivă reală asupra a ceea ce oferim. De asemenea, vei vedea abilitățile noastre în acțiune și vei simți adrenalina și entuziasmul care caracterizează fiecare antrenament, cât și evoluția noastră în cei peste 10 ani de experiență, dovedind că progresul este posibil atunci când avem disciplină. Indiferent dacă ești începător sau avansat, aceste videoclipuri îți vor arăta potențialul neînfrânat al parkourului.

Cursuri parkour Bucuresti pentru incepatori si avansati. Prin inscrierea la cursuri de parkour, le oferiti copiilor dumneavoastra sansa de a creste sanatos. In plus isi pot dezvolta simtul sigurantei, simtul artistic, imaginatia, atentia, concentrarea si calitatile motrice de baza ( viteza, indemanare, rezistenta, forta )! Noi dezvoltam cursantilor aceste abilitati, atat in sala de sport, prin trasee utilitar-aplicative special amenajate, dar si prin antrenamentul din aer liber. Sala de parkour este echipata cu saltele, bureti, airtrack ( trambulina de gimnastica ) si alte obstacole ( bare, funii ). De asemenea, antrenamentul de afara, in aer liber, in zone bine stabilite, cu risc minim de accidentare. Acest lucru ajuta dezvoltarea abilitatilor de parkour cat si cele de freerunning prin invatarea pas cu pas a flipuri lor. La inceput flipuri cu nivel scazut de dificultate, dar care pot fi dezvoltate progresiv.

Nu uita să dai un like și să te abonezi la canalul nostru de YouTube pentru a fi la curent cu cele mai recente videoclipuri și update-uri.

cursuri parkour bucuresti redbull aom sala parkour scoala freerunning

Videoclipuri parkour si freerunning extreme

CANALUL DE YOUTUBE

Prezentam cateva dintre cele mai hard trick uri facute de catre cei mai buni practicanti din Romania.

 Acestia pun accentul, in miscarile lor, pe siguranta, realizand cu agilitate acrobatiile imaginate, atent studiate dinainte. 

Se folosesc de elementele naturale din jurul lor si legandu-le cu flow in ceea ce se numeste, pe scurt, freestyle .

REDBULL INTERVIEW

Call Now Button