🌊Tabere sportive de vara – Înot, Snorkeling, Speologie și Parkour pentru Copii! 🌊

 

Tabere de vara in perioada 23Iunie-29Iunie 2024, descoperă magia litoralului și bucură-te de aventuri memorabile la Tabăra noastra de înot / snorkeling și speologie din stațiunea Neptun – Constanța. Suntem alegerea perfectă pentru iubitorii de sporturi extreme, oferind o experiență autentică și distractivă pentru toți participanții,indiferent de nivelul de experienta . Intervalul de varsta recomandat 7- 16 ani.

Cu o locație pitorească la malul Mării Negre, Tabăra de Înot din stațiunea Neptun reprezintă o oază a distracției și a aventurilor în apă. Cu instructori de înot experimentați și facilități de ultimă generație, ne propunem să oferim o experiență sigură și educativă în Vacanța de Vară.

tabara de vara, tabara copii, parkour, romania, vacanta, experiente, tabara Constanta, distractie la mare

Ce oferim:

7 zile de distractie neîntrerupta! Cursuri de înot/snorkeling cu instructor. Cursuri de Parkour în sala de gimnastică sau afară, cu instructor. Drumeții tematice de speologie la peșterile din zona Dobrogei Centrale și de Sud. Vizite la obiectivele turistice din Constanța: Faleza Constanța, Farul Genovez, Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie și Arheologie, Muzeul Marinei, Moscheea Regală, Portul Tomis. Activități distractive și interactive în natură, ateliere de creație, seri tematice, jocuri și evenimente sociale pentru a întări spiritul de echipă. Tabăra se încheie cu Seara Talentelor și foc de tabără. 

Facilități:

Acces la Obiectivele turistice și activități cu transport din tabără. Echipament inclus specific activităților desfășurate (colac, pieptar, aripioare, mască scufundări). Supravegherea copiilor în tabără se face 24/7, iar la activitățile sportive beneficiază de supravegherea salvamarilor și a instructorilor specializați. Cazare confortabilă în stațiunea Neptun, cu pensiune completă și zonă de relaxare. Transportul copiilor se face cu autocarul, cu plecare din București. Anumite activități sunt opționale și nu sunt incluse în prețul taberei. Toate aceste beneficii sunt incluse în prețul de doar 2150 RON per copil și 1100 RON per însoțitor (fără transport)/1700 RON per însoțitor (cu transport inclus).

tabara de vara, tabara copii, parkour, romania, vacanta, experiente, distractie la mare, tabara Constanta
tabara de vara, tabara copii, parkour, romania, vacanta, experiente, tabara Constanta, distractie la mare

Cum Participi:

Înscrierea în tabără este simplă și rapidă. Alege programul nostru, rezervă locul în tabără completând formularul online de programări sau prin apel telefonic la 0742445433. Formularul se completează pentru fiecare copil în parte. După completare, formularul se generează automat către e-mail-ul nostru și e-mail-ul dvs. (verificați și în SPAM).

După completarea formularului de mai jos urmeaza plata avansului aferent taberei, 1250 lei/copil și 550 lei/adult însoțitor, reprezentand confirmarea locului si suma completa pana pe 02.06.2024 doar cu textul “nume înscris, locatia și data taberei (exemplu: Popescu David, Neptun, 23.06-29.06.2024)”, în contul Libra Bank S.A. RO47BREL0005509266380100 , titular Club Sportiv PKFR.

Reduceri:

Înscrierile făcute până pe 31.05.2024 beneficiază de un discount de 5% din sumă, nu se poate cumula cu o a doua reducere de 20% pentru aducerea a încă doi prieteni. Deci, avem o reducere de maxim 20%. Reducere de 100lei pentru inscrierile facute pana pe 02.06.2024. Avem reduceri si pentru frati (100lei reducere pentru al doilea copil) si grupuri. Inscrierile de dupa 10.06.2024 vor avea un pret cu 5% mai mare.

tabara de vara, tabara copii, parkour, romania, vacanta, experiente, tabara Constanta, distractie la mare
tabara de vara, tabara copii, parkour, romania, vacanta, experiente, tabara Constanta, distractie la mare

Contact:
Dacă ai întrebări sau dorești mai multe informații, suntem aici să te ajutăm.
Contactează-ne prin e-mail stanalex924@gmail.com sau telefonic la +40742445433.

Alătură-te comunității noastre de iubitori ai sporturilor și fii parte dintr-o experiență ce va rămâne în amintirea ta mult timp după ce sezonul estival se va incheia. 

Program tabără:
Ziua 1 – Preluarea copiilor în tabără, Cazare, Acomodare cu locația și cu echipa
Ziua 2 – Cursuri de înot, Jocuri de consolidare a echipei, Ateliere sportive și de creație, Seara de dans
Ziua 3 – Cursuri de înot, Curs de parkour, Tir cu arcul, Ateliere sportive, Vânătoare de comori, Seara de karaoke
Ziua 4 – Vizite în Constanța, Plimbare cu vaporașul, Seara de film
Ziua 5 – Drumeție la diverse peșteri din zonă, Curs de parkour, OPȚIONAL Scuba diving, tir cu arcul, Vânătoare de comori, Ateliere de creație, Seara de teatru
Ziua 6 – Cursuri de înot, Curs de parkour, Ateliere sportive, Tir cu arcul, Seara talentelor, Foc de tabără
Ziua 7 – Plecarea din tabără, Scurtă vizită în Constanța, Preluarea copiilor de către părinți

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Trimite

Lucruri necesare in tabara de vara

 • Cremă SPF50
 • Ochelari de soare
 • Costum de baie (pentru siguranță și o mai bună vizibilitate în apă, se recomandă culoarea roșu sau portocaliu)
 • Șlapi de plajă
 • Prosop plajă
 • Pălărie/șapcă
 • Lenjerie de corp  1 pereche pentru fiecare zi
 • Pijama- 1 bucata ( bluza + pantaloni)
 • Sosete – 7 perechi
 • Tricouri/bluze cu mânecă lungă– 7 bucati
 • Hanorac
 • Pelerină de ploaie/jachetă/umbrelă
 • Pantaloni scurți/pantaloni sport – 3 perechi
 • Pantaloni lungi – 1 pereche
 • Prosop baie
 • Articole igienă personală (periuță + pastă dinți, șampon, gel duș, săpun, șervețele umede/uscate etc.)
 • Încălțăminte sport
 • Papuci de casă
 • Rucsac
 • Carnetul de elev pentru reduceri
Call Now Button